Vælg en anden lærd

Kategorier alfabetisk

Hvad kan man gøre hvis man hurtigt bliver sur, træt eller irriteret?? udover at lave dua og lytte til koran?? og hvorfor sker dette??

Følgende er anbefalede handlinger at foretage, hvis man hurtigt bliver sur/irriteret og træt:

- Foretage rituel afvaskning (wudhu)

- Sætte sig ned og tænke og reflektere over Allahs (swt) magt og autoritet over sine tilbedere, og den barmhjertighed Han har overfor dem. 

- Sige: audhu billahi mina ‘sh-shaytani ‘r-rajeem (Jeg søger tilflugt hos Allah (swt) fra den nederdrægtige Satan.)

For at komme din surhed, træthed og irritabilitet til livs, anbefales det yderligere at du sørger for at få sovet ordentligt, spiser sundt og varieret og får trænet. 

Der kan være adskillige årsager til hvorfor du hurtigt bliver sur, træt eller irriteret. Det anbefales, at du venligst retter din henvendelse til din praktiserende læge, hvis du ønsker at få stillet en diagnose ud fra de angivne symptomer.

Var svaret tilfredsstillende?

Kilde:

Print spørgsmålet og svaretSayed Ali Sistani

Ayatollah Sayed Ali Sistani er nok en af vor tids mest berømte lærd. Det må siges, at et af de første Tawdih al Masail, der blev udgivet på engelsk var af denne store lærd. Ayatollah Sistani blev født i året 1346, den 9. Rabi al Awwal, i byen Mashad i Iran. Han voksede op i en familie under trygge religiøse rammer og har en mægtig afstamning, hvor både fader og bedstefader var store lærde.

Fødsel

Født d. 04/8/1930

Mashhad, Iran

453spørgsmål besvaret

70Q&A kategorier

Gå til lærdens officelle hjemmeside